Smart TV LED Sony, 81 cm, Full HD, 100 Hz MotionFlow XR, Wireless Built-in, 32EX650

Smart TV LED Sony, 81 cm, Full HD, 100 Hz MotionFlow XR, Wireless Built-in, 32EX650

 

Smart TV LED Sony, 81 cm, Full HD, 100 Hz MotionFlow XR, Wireless Built-in, 32EX650

Persoanele fidele marcii Sony pot opta pentru achizitia unui SmartTV produs de aceasta companie (modelul 32EX650), mai ales tinand cont de faptul ca acesta este implicat momentan intr-o promotie in urma careia va puteti alege cu o reducere de -400 lei.

Televizor LED Sony, 81 cm, Full HD, 32EX650 este un SmartTV, astfel incat veti avea posibilitatea de a utiliza aplicatii, de a naviga pe Internet cu ajutorul Browserului Web integrat sau puteti pur si simplu accesa Facebook-ul, Twitter, Youtube. Conectarea la Internet o puteti face foarte usor caci acest televizor dispune atat de port RJ45, cat si de wireless integrat. Prezenta wirelesss-ului integrat este un lucru remarcabil, tinand cont de faptul ca Sony 32EX650 este, totusi, un SmartTV ieftin.

Acest model este un televizor LED, avand un contrast dinamic de 1000000:1 si posibilitatea de a reda imaginea FullHD. In continuare, trebuie sa remarcam prezenta numeroaselor sisteme ce au ca scop asigurararea unei calitati superioare a imaginii, dintre care amintim: 24p True Cinema, CineMotion, X-Reality, Motionflow XR 100 Hz, Advanced Contrast Enhancer, Live Colour, Deep Colour.

Ar mai fi multe de spus despre acest televizor dar sa discutam deocamdata despre partea de sonorizare. Precum la majoritatea televizoarelor, si in cazul lui 32EX650 sunetul este redat prin intermediul a doua difuzoare de cate 10W, impreuna cu Efect surround, S-Force Front Surround 3D, S-Master,Dolby Digital Pulse, Dolby Digital Plus, Dolby Digital.

Alte caracteristici importante ale televizorului Sony 32EX650 includ: tuner digital DVB-T, DVB-C, player multimedia integrat, doua porturi USB, patru porturi HDMI, Slot CI+ si o putere consumata de doar 41W.

Caracteristici Sony 32EX650

 • Vedeţi fiecare detaliu cu Full HD – Cufundaţi-vă complet în acţiune cu vizionarea Full High Definition uniformă şi extrem de detaliată.
 • Culori naturale şi imagini clare, detaliate – Vedeţi detalii clare, fără degradare sau zgomot, chiar şi pentru imaginile de definiţie standard, cu motorul de imagine X-Reality.
 • Edge LED pentru un contrast ridicat al imaginii – Beneficiaţi de intensitate îmbunătăţită a culorilor, contrast ridicat şi eficienţă energetică superioară, totul într-un design cu ecran subţire.
 • Urmăriţi acţiunea clar cu Motionflow XR 100 Hz – Vizionaţi secvenţe de acţiune la echivalentul a 100 de cadre pe secundă şi bucuraţi-vă de o imagine mai fluidă, cu mai puţine sacadări şi estompări.
 • Wi-Fi® încorporat pentru conectare facilă la Internet – Redaţi divertisment în timp real din reţeaua de domiciliu wireless şi de pe Internet, fără cabluri dezordonate.
 • Conectare uşoară la web pe televizor – Redaţi în timp real pe tot ecranul filme, muzică, clipuri video şi aplicaţii de pe Internet şi accesaţi reţele sociale pe Sony Entertainment Network.
 • Pregătit pentru apeluri video şi vocale cu Skype™ – Adăugaţi o cameră video cu control vocal şi un microfon şi efectuaţi apeluri gratuite pe Skype™ către prieteni şi familie, din confortul canapelei dvs.
 • Navigaţi pe Web prin intermediul televizorului dvs. – Conectaţi-vă online pentru a căuta pagini de Internet bazate pe text şi imagini prin intermediul televizorului dvs.
 • Utilizaţi telefonul smartphone ca telecomandă – Descărcaţi aplicaţia Media Remote şi utilizaţi-vă iPhone-ul, telefonul cu Android™ sau tableta ca telecomandă sau mouse pentru navigare pe Web.
 • Conectaţi-vă direct la alte dispozitive Wi-Fi® – Cu o actualizare de firmware, puteţi conecta televizorul direct la alte dispozitive Wi-Fi® Direct fără cabluri, routere sau setări complicate.
 • Partajaţi filme şi muzică de pe PC-ul dvs. sau de pe alte dispozitive. – Redaţi în timp real filme, muzică şi imagini pe televizor de pe PC sau playerul MP3 sau trimiteţi fotografii sau clipuri de pe smartphone pe televizorul dvs.
 • Găsiţi detalii despre o coloană sonoră TV – Vă place o melodie din programul TV pe care îl urmăriţi? Apăsaţi TRACK ID şi obţineţi automat detalii complete despre melodie, apoi postaţi legătura pe Twitter.
 • Obţineţi detalii complete despre un film pe care îl urmăriţi – Aflaţi informaţii detaliate despre filmele sau emisiunile dvs. TV preferate şi faceţi legătura cu clipul video la cerere şi cu înregistrarea USB.
 • Conectaţi-vă uşor la dispozitive HD cu HDMI® – Intrări HDMI® cu CEC şi canalul de redare audio facilitează conectarea la dispozitive de înaltă definiţie.
 • Înregistraţi emisiuni TV pe o unitate hard disk externă – Salvaţi programele TV pe o unitate hard disk prin USB şi vizionaţi-le oricând doriţi, putând chiar întrerupe un program TV transmis în direct sau înregistra un serial.
 • Obţineţi beneficii şi oferte exclusive cu My Sony – Înregistraţi-vă televizorul BRAVIA® şi deveniţi membru My Sony pentru acces exclusiv la tutoriale, oferte speciale şi multe altele.

1 thought on “Smart TV LED Sony, 81 cm, Full HD, 100 Hz MotionFlow XR, Wireless Built-in, 32EX650

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.